آگاهی و دانش

در کل جهان آفرینش

فضا پیما
RC

سلام.من ربات سایت ویکی چجور هستم

به زیر مجموعه آیا میدانید خوش آمدید

این بخش پر از مطالب کوتاه علمی هست، هر چی رو که میخواهی بپرس تا جواب بدم

کمک میخوای ؟ در کادر بنویس دنبال چی هستی

اگه دنبال چیز خاصی میگردی با استفاده از کادر پایین جستجو کن

آیا میدانید گیاه کرچک چیست و چه خاصیتی دارد؟

آیا میدانید گیاه کرچک چیست و چه خاصیتی دارد؟

کرچک

یکی دیگر

از گیاهان دارویی

با سابقه بیش از ۴۰۰۰

سال است که این خود گواه

ویژگی های خاص این گیاه است.

این گیاه با سابقه کهن حاوی دانه

های روغنی است که هنگام تهیه روغن

۶۰ تا ۷۰ درصد آن را تشکیل میدهند.روغن

تهیه شده از دانه ها اشباع نشده بوده و دارای خاص درمانی و زیبایی بی نظیری هستند.

خواص درمانی

تقویت مژه و ابرو؛

یکی از بهترین ها برای

از بین بردن موخوره؛ تقویت

و رشد مو؛ از بین بردن چین و

چروک پوست؛ ملین و ضد یبوست؛

ضد عفونی کننده بدن؛ از بین برنده خشکی و ترک دست و پا؛ مسکن درد مفاصل‌. 

روش مصرف

تقویت مژه و ابرو:

امروزه از روغن کرچک‌

در ساخت انواع ریمل و سرمه

استفاده می شود.در صورت تمایل

می تپانید سرمه دلخواه خود را تهیه و

چند قطره روغن را برای افزایش تاثیرگذاری

به سرمه پورد نظر اضافه و استفاده نمایید و

یا اگر تمایل به استفاده از روغن به صورت مجزا

دارید با استفاده از گوش پاک کن و یا سر انگشت

ابروها و با استفاده از فرچه ریمل،مژه ها را به صورتی که روغن وارد چشم نشود آغشته کنید.

یکی از بهترین ها برای از بین بردن موخوره:

داشتن موهای خشک یکی از شرایط مساعد

برا حجم موخوره بوده که روغن کرچک با دارا بودن

حالت ضد میکروبی و ضد عفونی کننده قوی،بی شک

یکی از بهترین ها در درمان موهایی است که دچار موخوره

شده و در حال از بین رفتن هستند.برای این منظور به دو روش

می توان از این روغن بهره برد: ۱) موها را به صورت دسته های ۳۰

تا ۵۰ عددی در دست گرفته و یک سر شیشه روغن را آماده کرده و و

سر موها را با فرو بردن در روغن کرچک به روغن آغشته کنید.۲) یک شب

در میان تمام موها را به روغن آغشته کرده و صبح روز بعد با شامپو یا صابونی که دارای PH اسیدی نباشد شستشو دهید.

تقویت و رشد مو:

این روغن بی شک

برای افرادی که دارای

موهای خشک و یا معمولی

که نسبتا دارای چربی کمتری

نسبت به افرادی که دارای موهای

چرب هستند،قابل استفاده بوده و دارای

خواص درمانی بی نظیری در این رابطه است.

برای این منظور کافی است سه ساعت قبل از استحمام سر را به روغن چرب کرده سپس شستشو دهید.

چین و چروک پوست:

این روغن در گذشته در نبود

انواع کرم های چین و چروک شیمیایی

نقش مهمی داشته و درمان چین و چروک

پوست های خشک را بر عهده داشته و همچنان در صنایع آرایشی نقش مهمی را بر عهده دارد.

ملین و ضد یبوست:

در طب قدیم و طب جدید

خاصیت سم زدایی و ضد یبوست

قوی این روغن مورد توجه بوده است.

در انجام رادیوگرافی و تهیه تصویر از مفاصل،

برای خالی کردن معده و روده از بیمار درخواست

میشود تا قبل از انجام عکس برداری از روغن کرچک

استفاده کند که این امر باعث خالی شدن معده و روده

از محتویات می شود و همچنین با بوی نامطبوعی که دارد

باعث استفراغ و خروج سریع سم و یا مواد زاید مصرف شده توسط فرد نیز می شود.

از بین برنده خشکی و ترک دست و پا:

این رپغن با دارا بودن وزن مپلکولی کم،به

سرعت جذب پوست شده و باعث حفظ رطوبت

پوست می شود و با مواد غذایی که به همراه دارد

پوست را تغذیه میکند.هنگام شب ابتدا دست و پاها

را با استفاده از صابون گلیسیرینه شستشو دهید تا پوست

هم تمیز و هم مرطوب شود.سپس با استفاده از روغن دست ها و پاها را چرب کرده و بپوشانید.

مسکن درد مفاصل:

به منظور تسکین درد

مفاصل می توان این روغن

را به تنهایی و هم به صورت

ترکیب با روغن نارگیل و سیاه

دانه استفاده کرد که تاثیر فوق العاده ای

در تسکین و همچنین درمان درد خواهد داشت.

برای این منظور ابتدا محل مورد نظر را با استفاده

از آب گرم و صابون شستشو و پس از خشک کردن

نقطه مورد نظر را با روغن یا ترکیب روغنی مورد نظر چرب کرده و گرم نگهدارید.

اگر سوالی درمورد گیاه کرچک چیست و چه خاصیتی دارد دارید درقسمت نظرات مطرح بفرمایید.



اطلاعات مطلب

  • 32 بازدید
  • (1 رای متوسط: 5٫00از 5)
    Loading...
  • آخرین ویرایش توسط : وحیده سرخوانی - شنبه, ۲۸ دی ۹۸, ۵:۰۰ ب٫ظ

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *